En ledig ponnybox centralt i Göteborg (Delsjön)

 • Annonsid: 1346791
 • 3 månader sedan
 • 7850 Visningar
 • 50 Favoritmarkeringar
2 400 kr


  Vill du och din ponny också njuta av den vackra och lugna miljön "på landet mitt i stan" i Gundla Mosse?
  I det mysiga stallet i Gundla Mosse ca 5-10 minuter från Göteborgs centrum har vi idag en ledig ponnybox (d-ponny).

  Stallet ligger precis granne med Delsjö Golfklubb, Gaisgården och Delsjön och de fantastiska milslånga ridvägarna i strövområdet. Ridväg börjar direkt utanför stallet så man behöver inte ut i trafiken för att komma ut i naturen. Mindre paddock finns vid stallet och terränghoppbana finns på ängen precis utanför stallet och skogen inpå knuten bjuder på många naturbanor.
  GFRK med manege ligger på ca 25 minuters skrittavstånd från stallet. I Delsjön finns flera paddockar som man kan rida i utan att lösa manegekort.
  Buss 50 och 86 stannar i Kallebäck, ca 10 minuters promenad från stallet och lika lång tid tar det att gå till bussarna vid Delsjömotet (X4, Röd express, 753, 512, 100, 430, 610, 101, 300).

  Vi har stora härliga gräshagar med mycket utevistelse (varierade utetider beroende på årstid/väder). Hästarnas bästa är alltid i fokus och de verkar trivas väldigt bra hos oss.
  Vi delar på alla pass (hästarna utfodras 4 gånger per dag) och det blir ca 4 pass/vecka och häst vid fullt stall. Eventuella täcken byts vid in- och utsläpp. Det är i dagsläget tyvärr inte möjligt att få fullservice.
  Vi försöker ge alla hästar av samma grovfoder så långt det är möjligt så hösilage finns att köpa på plats.
  Vi delar på avgift för el. Uppvärmd sadelkammare/fikarum finns och likaså uppvärmd toalett.
  Tyvärr välkomnas inga krubbitare eller vävare. Erfarenhet och god hästvana med bra säkerhetstänk är ett krav då vi hanterar och tittar till varandras hästar (stora och små) dagligen. God hästhållning är en självklarhet.

  Är du och din ponny intresserade av att flytta in hos oss? Hör i så fall av er till mig och berätta lite om er två.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad