Stall mellan Märsta och Odensala

  • Annonsid: 1330677
  • 2 månader sedan
  • 771 Visningar
  • 11 Favoritmarkeringar
8 000 kr

Helt stall uthyres 1,6 km från Märsta station.
Välkommen till Rolsta Kvarn.
Vi kan erbjuda dig ett eget stall med 4 inneboxar och 3 uteboxar på ca 9m2. Sadelkammare, foderutrymme, spolplats direkt utanför stallet samt loge. 5ha kuperade skogshagar. Ca 2 ha används idag till sommarbete. Det finns en belyst ridbana på 20x40 m. I den närbelägna skogen finns stigar att rida på.
Vi föredrar en hyresgäst som tar på sig rollen som stallets VD, alltså, fattar beslut om stallet. Sätter normer där de som inackorderar sina hästar rättas efter, hyr ut boxar till de priser och servicenivåer den väljer. Bestämmer över hagarna (konvalescens, sto, valack, hingstar etc) och ridningsaktiviteter på gården. Du bestämmer själv vilka tjönster du vill erbjuda och til vilket pris.
Vi värdesätter ordning och reda. Kallhyra 8 000 kr för hela stallet inkl el och vatten. Det finns en minitraktor till förfogande som har använts till snöplogning och transportera vatten längst bort i hagarna.
Tills för någon månad sedan fanns 9 hästar på gärden därav 2 st på sommarbete. PM:a mig Lorenzo Garcia eller ring 073-708 38 88

First ad
Kontakta annonsör

 Märsta, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad