Stallplatser nära Runsten EquestrianBronze

 • Annonsid: 1329478
 • 2 dagar sedan
 • 1076 Visningar
 • 31 Favoritmarkeringar
4 500 kr


  Nu finns två lediga boxar i närheten av Runsten Equestrian. Konceptet är helinackordering som innebär ut- och insläpp, mockning och strö, grovfoder, kraftfoder, saltsten och vitaminer när det behövs, tillgång till mycket bra hovslagare (som hästägaren betalar), passning vid hovslagning för liten peng, tillgång till mycket bra veterinärer (som hästägaren betalar), passning vid veterinärbesök hemma för liten peng, körning till veterinärklinik kan ordnas vid behov mot ersättning.

  Fodring sker upp till sex gånger om dagen. Hästarna går oftast två och två i hagarna. Buss finns i närheten (från Västerhaninge eller Nynäshamn).

  Uppvärmda sadelkammare finns (två små, så man kan inte ha mängder av prylar), med kaffe- och chokladautomat (kaffe och varm choklad ingår i priset).

  Möjlighet till övernattning finns i gäststuga. Möjlighet till skötsel och träning av din häst finns att köpa om du behöver vara borta.

  Vi är några entusiaster som gärna tävlar (ungdomarna hoppning och jag som driver gården i western). Vi tränar och tävlar tillsammans och rider pay&jump på Runsten. Jag ger lektioner till dem som vill ha och vi har haft många framgångar.

  Välkomna att höra av dig om du är intresserad!

  0705660888

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad