Stallvan erfaren 22 årig medryttare finns

 • Annonsid: 1551875
 • 2 månader sedan
 • 462 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejsan! Jag är en tjej på 22 snart 23 år. Större delen av mitt liv har jag tillbringat i stallet, nu är det ungefär 2 år sedan jag hade sköthäst och jag saknar det verkligen. Jag söker nu en medryttarhäst att pyssla om och rida, jag har ridit många olika hästar, har ridit på ridskola, privat och inför tränare. Jag har även haft sommarhäst samt hade jag en ponny när jag va liten. Jag kan lätt dressyr, hoppning och är intresserad av Western ridning samt frihetsdressyr. Jag föredrar att rida ut men har inget emot att jobba på bana, kan även variera träningen med promenader och groundwork.

  Jag älskar att pyssla i stallet, jag tycker det är rätt fridfullt att stå och mocka, fixa foder m.m, bara att få va i stallet gör mig glad och jag hjälper mer en gärna till med det som ska göras. Har även jobbat/hjälpt till en del stall så jag är van vid det värse rutiner.

  Stallet och hästarna har hjälp mig igenom väligt jobbiga perioder, ridning och att va i stallet är verkligen en form av terapi för mig.

  Jag finns i Upplands bro, har tyvärr inget körkort men har inget problem att ta buss eller cykel. Verkar jag intressangt så tveka inte på att skicka att mejl eller sms

  (ENDAST SERIÖSA PERSONER)

  Längd: 158cm
  Vikt: 56kg


  Mejl: bossan.johan@gmail.com
  Telefon: 0707292372

  First ad
  Kontakta annonsör

   Håbo-Tibble, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad