Stilig, insutten arab valack

 • Annonsid: 1567431
 • 18 dagar sedan
 • 1871 Visningar
 • 29 Favoritmarkeringar
75 000 kr

 • Inriktning:
  Western, Hoppning, Fälttävlan, Dressyr, Allround
 • Ras:
  Araber
 • Mankhöjd:
  150 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2017
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Kemir of Sinus
 • Ursprungsland:
  Sverige

Kemir of Sinus
u: Kasjopeja (Eldon*Kwestura)
e: Empire (Enzo*Emira)
Stilig, välbygd och typad valack säljes. 4 år i maj och ca 150cm, växer ännu så blir ca 153 tillslut gissar jag☺️
Kemir var hingst tills i oktober förra året. Har sedan januari gått ihop med två andra valacker vilket går väldigt bra.
Insutten och riden på flera dagar i veckan sen början på februari. Vi har ridit i skogen, på vägen och i paddocken. Går att rida själv och med sällskap. Duktig i trafiken. Mest riden med bettlöst då han lyssnar väldigt bra. Har även använt bett ibland. Använt både dressyrsadel och barbackasadel och han trivs med båda. Står stilla vid uppsittning. Framåt kille men med tydlig broms. Vi har mest skrittat och travat lite än så länge men vi gör framsteg varje gång vi kör ett litet pass☺️ han har aldrig gjort några dumheter när jag suttit på han👍 fattar skänkel för att gå framåt och kan svängas och stannas lätt.
Önskar honom en erfaren ryttare och gärna med unghästvana som kan fortsätta att utbilda han i vilken gren som önskas. Han blir definitivt det man gör honom till😁 Han älskar att löshoppa och skulle säkert passa bra till hoppning😁 han vill gärna vara med på många olika saker och vill verkligen vara tillags och har arbetslust. Säljs endast till ett femstjärnigt hem där han får bli använd, får hagkompisar och mycket utevistelse.
Han är enkel med vardaglig hantering så som ledas i grimma, borstas uppbunden på gången och ta hovar. Van vid längre promenader i blandad terräng och trafik. I lilla filmsnutten så rider vi för första gången över en stor bro med brusande vatten under och precis brevid ett vattenverk. Det blåste dessutom mycket den dagen. Kemir går först, helt obrydd.
Han har allt iordning med pass, chip, vaccinationer, avmaskning. Han är reggad i Arab. Fri från CA/ SCID. Mycket fin hovkvalite och sliter helt jämt. Jag har haft ute en kiropraktor som känt igenom han innan påbörjad inridning. Har aldrig varit skodd men säkert inga problem att slå på om man vill. Snäll med hovslagare. Nyverkad igår 25/3.
Jag kan erbjuda hemkörning till nya hemmet då vi har egen transport. Då begränsat antal mil och med ersättning. Vi bor i västra värmland intill norska gränsen i en liten by som heter Skillingsfors. Utrustning följer ej med i priset.
Priset är inkl.moms. Kontakta mig gärna på telefonnummer 0735702002 vid intresse eller skicka ett mail och berätta vad du kan erbjuda han för hem.
Mvh Sara Nordlander på Windbacka Arabians

First ad
Kontakta annonsör

 Skillingsfors, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad