Sto, 164 cm söker öppen, lättsam, tydlig ryttare.

 • Annonsid: 1492209
 • en månad sedan
 • 460 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
400 kr


  Söker en modig ryttare, lugn, orädd men alltid väldigt mjuk, följsam med god balans.
  Erfarenhet av att rida privata unghästar samt hästar med egna idéer.

  Söker någon som vill ut och rida, gärna hoppa in henne då jag inte själv hoppar. (Viktigt: ingen som drar ihop hästen utan låter den söka sig framåt i öppen form utan att använda inspänningar.)

  Det är en otroligt snabblärd häst så det gäller att man är konsekvent då hon befäster ALLT nästan bara vid tanken, men, det gör också att hon är otroligt kul att arbeta med.


  Ej utbildad, ej i kondition men kan precis ridas i alla gångarter. Förstår öppna, sluta, kan även spansk skritt upp i trav (från marken) jag har ridit henne genom eld, rök, med eld, paraply, broar mm. Med en trygg, positiv ryttare gör hon allt och gillar att träna. Med en osäker tar hon över och tar inte ett enda steg eller gör allt i rasande fart.

  Extra plus om du har erfarenhet/ tänker/ intresse av akademisk ridning, WE frihetsdressyr, western eller liknande. Hon backar till för uppsittning och rids mest bettlöst.

  Ej viktbärande då hon är omusklad (och jag har ingen jättestor sadel)


  Går på lösdrift, antingen vid södra Landskrona (stannar då buss utanför) eller vid Saxtorpsskogen

  First ad
  Kontakta annonsör

   Landskrona, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad