Sto född -03 e. Dirco

 • Annonsid: 1372833
 • 2 månader sedan
 • 642 Visningar
 • 80 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Tänkte kolla intresset för mitt sto född -03. Planerar att låna ut henne på foder i januari/februari. Hon fick föl i augusti och är ej igångsatt efter det. Diddi är ett supersnällt sto som jag har haft i min ägo i 10 år! Hon har som sagt inte varit igång sedan i maj då hon fick föl i augusti detta året. Jag har inte satt igång henne än då jag fick barn i november. Hon är ganska känslig för hjälperna och framförallt i munnen så det gäller att man vågar vara lätt på handen framförallt i hoppningen. Hon är också en känslig individ och tycker inte om att man blir arg på henne, då ”låser” hon lätt sig och blir lite nervös. Supersnäll att rida ut på men kan bli lite pigg. Dock 100% trafiksäker. Sko och lasta samt klippa och duscha är inga som helst problem! Det är en underbar individ som är snäll i all hantering. Hon är väldigt välskolad men ej tävlad i dressyr pga ointresse. Tävlad upp till 120 hoppning med mig. Söker nu någon som vill ha en trevlig läromästare som sin egen och vill man tävla och träna tycker hon nog att det är jätteroligt! Hon ska dock inte vara någon tävlingsmaskin och ingen häst man klättrar i klasserna med utan tävling på lättare nivå upp till 110.

  Planen är att låna ut henne under en längre tid då jag ska lägga all energi på fölet. Fodervärden har henne som sin egen och står för alla kostnader förutom försäkring. Utrustning kommer att medfölja. Ser gärna att hon står kvar i Skåne, helst i närheten av Helsingborg.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Helsingborg, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad