Större islandshäst valack till tävling på medel nivå

  • Annonsid: 1286321
  • 3 månader sedan
  • 154 Visningar
  • 0 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Ras:
    Islandshäst
  • Mankhöjd (cm):
    145

Hej! Jag heter Clara Nilsson, är 20 år 170 lång och väger ca 67kg.
Jag söker en islandsvalack av större modell mest för att jag ridit mycket storhäst och kan tycka att vissa islänningar blir för små, gärna runt 145.
Jag har ridit många olika typer av hästar men fastar oftast för den typen som har "det" i sig men behöver motiveras lite extra, som kräver att man engagerar sig och vågar testa gränserna. Jag har tävlat framgångsrikt med en 5-gångsvalack som ungdom och tog efter det en paus och gick över till stor häst. Jag är diplomerad hästskötare (Ridhästgren) och har gått en treårig utbildning inom hästhållning.
Då jag är tävlingsintresserad på medelnivå så vill jag att hästen skall ha potential, trevliga gångarter och en visad potential även om det kommer krävas arbete. 4 eller 5 gångare spelar ingen roll.
Hästen kommer att stå i ett mellanstort stall i Norrtälje. Det är ett trevligt stall med ridhus, ridbana och härliga ridvägar. Det finns tillgång till duktiga instruktörer och tränare. Om ni har det jag söker tveka inte att höra av er! (Skicka ett meddelande så får ni mitt nummer, jag jobbar oregelbundet och kan inte svara under arbetstid

First ad
Kontakta annonsör

 Norrtälje, Stockholms län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad