Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet

Vackert sportigt sto | Connemara | Framtida hoppar

Älmhult
7 månader
55 000 kr
Detaljer
Annons ID
1926055
Visningar
373
Favoriter
19
Annonstyp
Till salu
Födelseår
2021
Inriktning
Kön
Sto
Mankhöjd
150 cm
Namn
Killannin April
Ras
Connemara
Ursprung
Irland
Beskrivning
Vi säljer vårt vackra sto April. Hon tillhör Connemara-rasen. Vi säljer henne för att hon är lite för stor för oss. Hon kommer säkert att bli en bra hopphäst, men vi vill inte rida någon hopptävling alls. Därför skulle det vara trevligt att hitta henne ett kärleksfullt hem där hon kan utveckla sin potential och ridas på våren. 
Av våra 3 unga ston är hon den mest atletiska. Hon är brun, men har några vita hårstrån emellan och är också lite ljusare i färgen. Hon är registrerad som grå. Så låt oss se hur ljus hon kommer att bli. Hon är lugn och snäll att hantera och är oftast den första att stå vid staketet för att se vem som kommer. Hon är van att gå ensam med mig i skogen. Hon ger hovar utan problem, hon känner hovslagaren och veterinären. Hon är nu ca 150cm lång och kommer att bli kanske 158cm, så ganska lång för en Connemara ponny. Hon är en mycket atletisk och stark typ. Hon är född på Irland och kom till Sverige i april 2022 och är även registrerad, vaccinerad m.m. här. Hon var lite sjuk när hon kom, förmodligen från den långa resan. Nu är hon väldigt frisk och har inga problem med ben eller matsmältning.
Helene S.
Älmhult
2 dagar
Medlem sedan:2 år
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
55 000 kr
Helene S.
Älmhult
2 dagar
Medlem sedan:2 år
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet