Storhäst, kompis och träning

  • Annonsid: 1725238
  • 12 dagar sedan
  • 338 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
100 000 kr

  • Inriktning:
    Hoppning, Allround
  • Mankhöjd:
    162 cm

Vi söker efter en ny bästa vän nu när vi sålt vår ponny. En ny träningskompis, tävling i lättare klasser. Sto eller valack. Inte över 170. Önskar en arbetsvillig och positiv häst. Egen motor men med broms. Ryttare är framförallt intresserade av hoppning på lägre nivå men vi rider väldigt varierat.
Vi erbjuder stallplats i litet hemma-stall (4 boxar) med lång utevistelse, ridbana på gården och mycket uteritter. 3 lättfödda kallblod finns idag i stallet i blandad flock. Går på bete och i kuperade hagar. Tränar gärna för instruktörer och på ridskola och vill kunna ta med hästen på diverse saker så lastning och nya platser behöver fungera utan stora protester/strul. Hästen är framförallt tänkt åt två tonårsdöttrar för allroundridning men även jag (mamman) tänker mej ett pass då och då när tex skolarbetet behöver prioriteras. Gärna runt Östergötland men vi kan såklart åka längre för rätt häst.
Max 100000:- beroende på förutsättningarna. Helst 6-12 år men inte hugget i sten. Hör gärna av er om ni tror att ni har något som kan passa för oss så kan vi berätta mer om oss också!

First ad
Kontakta annonsör

  Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad