Storhäst sökes!

 • Annonsid: 1567466
 • 9 dagar sedan
 • 303 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag är en 18årig ambitiös tjej som nu söker storhäst att utvecklas med vidare. Tidigare har jag tävlat mestadels dressyr upp till LA men även lite hoppning och lite fälttävlan på min ponny. Går just nu andra året på ett ridgymnasium och tar studenten 2022. Jag är noggrann och ansvarsfull, och jag sätter alltid hästens välmående och bästa först.
  Hästen jag söker bör vara ca 7–15 år, och runt 165–170 cm hög. Den ska vara snäll i vardaglig hantering och ridning, samt att åka i väg med till nya platser. Den ska tycka om att arbeta, träna och utvecklas. Tanken är att tävla dressyr så småningom när vi lärt känna varandra. Så dressyr kommer vara mestadels det vi tränar och tävlar, men hästen får gärna tycka om att hoppa som variation. Hästen behöver även vara trygg att rida ut på själv, då vi tyvärr inte har egen ridbana eller ridhus, därför jobbar jag mycket ute i skogen och på grusvägar. Dock har jag ridavstånd till ridbana, och även ridhus. Samt varje vecka åker och tränar för erfaren dressyrtränare.
  Vi erbjuder ett kärleksfullt hem på vår gård med ett litet stall på 4 boxar. Och även möjlighet att gå i flock med 3 hästar, med lång utevistelse året om.
  Budget 120 000
  Tveka inte att höra av dig om du har en häst du tror skulle passa mig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad