STX - 2 hästar - 3 sits - Stuteriinredning - 6.2m

 • Annonsid: 1516613
 • 4 månader sedan
 • 163 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
781 250 kr

 • Årsmodell:
  2020
 • Modell:
  Stephex 2 hästar Stuteriinredning
 • Skick:
  Oanvänd

STX – 2 hästar – 3 sits – Stuteriinredning.

Belgiska STX är ledande i Europa på tillverkning av hästlastbilar och står för design, funktion och kvalitet. Våra populära 2-hästarsbilar finns i 3-sitsig eller 5-sitsigt utförande med olika inredningsalternativ i hästdelen så som stuterimodell eller bom med V-galler, olika lastvikter beroende på val av modell samt kort eller lång för extra packutrymme. STX B-kortsbilar byggs i aluminium-sandwich med en gedigen framstam vilket gör att våra hästlastbilar är säkra, starka och hållbara.
Vi tänker på er säkerhet-
Som en av få leverantörer på marknaden levereras alla våra lastbilar med CoC-godkännande som är ett viktigt dokument då det ställer krav på tillverkaren som måste dokumentera säker konstruktion och korrekt data på bilen man köper. Att hela konstruktionen är krocktestad och följer dom stränga regler som gäller i EU och ger dig som kund en trygghet.
 
Alla STX levereras med följande standardutrustning:
-Renault Master chassi
-180 hk automat/165 hk manuell
-Navigator
-Läderklädsel
-Metalliclack
-Dragkrok
-Farthållare
-Ac
-Bluetooth
-Elhissar
-Multiratt
-Trådlös laddningsstation för telefon
-Back/övervakningskamera
 
Utöver ovanstående levereras 2-hästarsbilarna med:
Aluminiumramp, Gummibeklädd hästdel, Skjutbar skiljevägg i aluminium, Blå och Vit LED belysning, 3 öppningsbara fönster, taklucka, fläkt, ventiler, 2 sadelhängare, 4 tränshängare dörr framför hästen och softfloor.
Givetvis kan alla bilar kompletteras med ytterligare extrautrustning efter dina önskemål
 
Kingsröd AB – ER leverantör av Hästlastbilar & Specialfordon Kingsröd AB är ett Norsk-Svenskt bolag som har levererat hästlastbilar i över 40 år. Vi är återförsäljare för Europas ledande leverantörer av hästlastbilar och specialfordon som Stephex(STX) och Ketterer i Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med service och reservdelar i hela Europa till din hästlastbil. Välkomna till våran utställning i Fjärås (Kungsbacka).
Kontakt:
0300 10163
info@kingsrod.se
Försäljning:
Peter Jansson
Maria Werner
Kingsröd har alltid ett 30 tal hästlastbilar för omgående leverans. B kortsbil som C kortsbil eller hästtrailer.

 

First ad
Kontakta annonsörPremium

  Sverige


Fler annonser från säljaren (22)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad