Supertrevliga Harry söker medryttare

 • Annonsid: 1380374
 • 22 dagar sedan
 • 96 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
500 kr


  Söker fortfarande medryttare 2 vardagar i veckan till en valack då de som varit inbokade för provridning ej dykt upp på avtalad tid..

  Harry kan ha varit Sveriges sämsta travhäs men är en supertrevlig ridhäst som vi haft sedan i somras. Jobbar i trevlig form i skritt och trav. Behöver bygga upp sig lite mer för att orka galoppera på ridbanan. Kan galoppskänkel och galopperar utan problem ute. Har själv galopperar honom på ridbanan för några veckor sedan så han kan.

  Harry är en snäll pigg häst som de flesta kan rida (han är min mans häst och min man helt och hållet nybörjare men de funkar bra ihop). Söker en något rutinerad ryttare så han får fortsätta utvecklas. Jag rider honom själv några dagar i veckan men hinner inte med fullt ut.

  Vi finns på egen gård i Ljungbyhed. Ridbana på gården (saknar än så länge belysning). Superfina ridvägar på söderåsen som ligger runt hörnet. Endast vuxen ryttare eller någon i övre tonåren som är ansvarsfull och kommer på "sina" dagar. Max 80kg. 500:-/mån.
  Skicka mail eller sms vid intresse.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ljungbyhed, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad