Tävlingsryttare söker häst(ar)

  • Annonsid: 1296531
  • 6 dagar sedan
  • 45 visningar
  • 0 följare
1 234 kr
Sammanfattning
  • Inriktning:
    Hoppning

Då jag flyttatr till egen gård har jag nu möjlighet att ta emot minst en häst i träning och tävling.
jag har på min egen utbildat häst ridit 140 hoppning, utb svår klass och medelsvår dressyr men pga skada (benbrott) så får jag nu inse att jag nog får leta efter en ny kompis att tävla på. Jag har idag även en 6-åring som jag håller på att utbilda för större uppgifter med mycket nerv så erfarenhet av olika typer av hästar är stor, har även mångåring hingstvana.
Jag har tidigare bott och arbetat i Tyskland som beridare och bodde och gick i skolan på Flyinge mellan 2009-2012.
Jag tränar regelbundet för Anna Emanuelsson (A-tränare) samt några ggr om året för Vincent Voon när han är på besök (GDS Stables).

Jag letar främst efter en äldre häst som gjort lite men kan tänka mig ta emot en yngre förmåga med kapacitet för unghäst championat mm.
På gården erbjuder jag stora boxar, hektarvis med gräsghagar och daglig utevistelse, mycket uteritter i komb med markarbete och vidareutb för Anna E. Pris kan diskuteras beroende på vad som erbjuds och sammarbete. Goda referenser finnes om så önskas.

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad