Tar emot hästar för inridning/träning och tävlingSilver

  • Annonsid: 1275461
  • 2 månader sedan
  • 297 visningar
  • 4 följare
0 kr

Är du intresserad att få hjälp med inridning/träning/tävling eller försäljning av din häst i hoppning? Jag har möjlighet att inom Stockholms län komma och träna din häst. Har normalt också möjligheten att ta emot hästar men pga av EHV viruset tar vi för närvarande inte emot nya hästar. Är du intresserad av att ha din häst uppstallad hos mig i framtiden, tveka inte att höra av dig. Jag håller även i privat- och grupp träningar.

Information om mig. Jag heter Fredrika Netterberg, 25 år. Är uppvuxen med hästar och är 3:e generationen i hästbranschen. Min farfar ,H.G Netterberg , startade Enskede Ridskola 1945 och där jobbade även min pappa till och med 1993. Mina föräldrar driver Mälarhöjdens Ridskola sedan 1997. Där jobbar jag nu på heltid som ridlärare/tränare och beridare med ansvar för utbildningen av våra hästar.

Jag går C-tränarutbildningen samt ska avlägga SRL 2 i maj. Vidare framtida mål är att utbilda mig till B-tränare samt avlägga unghäst- samt beridare-examen. Vid sidan av arbetet pluggar jag pedagogik och mental träning.

Som ryttare tävlar jag i hoppning tom 145cm. Just nu har jag tre hästar under träning/tävling i olika åldrar, som jag tror mycket på. Samtliga är försäljningshästar och min ambition är att kunna utöka verksamheten med ett försäljningsstall. Jag har även egen uppfödning med både dressyr- och hopp-stammade hästar. Jag rider in och utbildar hästarna själv.

Jag har tagit fram fyra hästar i svårhoppning, utbildat flertalet hästar oavsett gren.

Har förmånen med att ha kunniga människor runt mig och tillgång till en bra anläggning. Jag åker iväg regelbundet och tränar externt för Pontus Westergren, Peter Eriksson, mfl. I fjol tränade jag för Maikel Van Der Vleuten. Våren 2018 debuterade jag internationellt med tre hästar, en mycket nyttig erfarenhet, och något jag definitivt vill göra igen.

Jag är aktiv med ett Instagramkonto; @teamnetterberg. Tillsammans med mina hästskötare uppdaterar jag regelbundet om tävling, träning, hästarna, ridskolan etc. Beroende på vad du som ägare vill och vad som är överenskommet, uppdaterar jag även om din häst.

Farfar myntade
”Hästens välbefinnande går alltid före din egen bekvämlighet”. Det synsättet är jag uppvuxen med och det sammanfattar väl hur jag tänker både runt hästar och mitt arbete.

Priser:
Ta kontakt med mig så lägger vi upp en individuell plan för just dig och din häst.
Reseersättning tillkommer.

Du och din häst är varmt välkomna att höra av sig!


Med Vänliga Hälsningar Fredrika Netterberg


Kontaktuppgifter
:
Fredrika Netterberg

amfredrika@hotmail.com

073-4338831

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad