Tävling/träning/Inridning/vidareutbildning

 • Annonsid: 1745875
 • 2 månader sedan
 • 229 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Nu finns det tid över för att hjälpa dig med din häst vare sig det gäller att träna den, tävla, Inridning eller vidareutbildning! Det finns för tillfället inte möjlighet att ha hästen uppställas hos mig men jag kommer till dig.

  Jag har erfarenhet upp till felfri 140-hoppning, är aktiv på den nivån just nu med förhoppningar om att starta högre klasser närmsta året, har vinster upp till 130 och har tagit upp mina hästar själv till den nivån de är på idag. Hingstvana och unghästvana finns och jag har för tillfället 4 hästar hemma, bland annat en 9-årig hingst samt en 3-åring som är under utbildning. De två andra hästarna tävlas upp till 130 & 140 för tillfället.

  Jag älskar att lösa problem och tänka utanför boxen och rider bland annat enbart min 13-åriga tävlingshäst barbacka och bettlöst då han haft problem med spänningar och är en mycket speciell individ (artikel finns på tidningen Ridsport). Jag anser att Det inte finns någon häst som inte förtjänar en chans att visa vad den kan.. och tålamod, envishet och lugn är min bästa vänner i stallet. Mitt hjärta för djuren och individen är det som driver mig att hitta lösningar som passar den enskilde hästen bäst.

  Jag finns på Instagram @evelinawilhelmsson om man vill se filmer/bilder på min ridning!
  Tränar för Björne Carlsson på vår/höst!
  Skicka ett meddelande om det är av intresse att få hjälp med din häst oavsett vad det gäller.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad