Beridare sökes

  • Annonsid: 1391755
  • 12 dagar sedan
  • 249 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Erfaren beridare/unghästutbildare sökes till Skillinge Dressyr på vackra Österlen i Skåne, heltid eller deltid. Vi söker dig med goda tävlingsmeriter och dokumenterad vana vid att utbilda, marknadsföra och visa/tävla både unghästar och äldre.
Vi har idag 25 boxar på gården. Idag har vi både tävlingshästar - från unghästklasser till GP, hingstar, avelsston och föl. Vårt huvudfokus är att utbilda unga hästar och ta dem upp i klasserna för vidare försäljning. Vi sätter alltid hästarna i centrum och har en sund hästhållning med friska, glada hästar som är ute mycket och tränas varierat.
Vi söker dig som är van vid att ta ansvar, har framåtanda, kundvana och goda ledaregenskaper. Ett extra plus om du tycker att det är roligt att fotografera och hantera sociala medier. Det finns även möjlighet att ta över en del av stallet för egna hästar. Boende finns om så önskas.
Ring 0707730480
Eller maila gärna intresseanmälan, cv och referenser till Anna@skillingedressyr.se

First ad
Kontakta annonsör

 Simrishamn, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (5)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad