Tävlingskompis sökes

  • Annonsid: 1497619
  • 2 månader sedan
  • 233 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround, Hoppning

Vi är mor och dotter som håller på att leta efter en häst nu då vår ponny har åkt. För att berätta lite kort om oss så är min dotter 14 år och har ridit hela sitt liv, hon har en mjuk följsam ridning och har viljan att komma långt inom sporten, tävling, träning osv. Hon har med vår förra ponny tävlat och tränat inom både hoppning och dressyr på lägre nivå pga. ponnyns förutsättningar. Jag själv har ridit sedan jag var liten (tävlat 1m hoppning och LB dressyr) och har mycket hästvana, varit medryttare och skött tävlingshästar, och skulle även vilja ta upp ridningen mer igen.

Hästen vi söker ska vara snäll i all hantering såsom sko, lasta, duscha, osv. Den ska vara ca 7-12 år, ca 163-170 och gärna tävlat minst 110 med bra resultat. Överlag ska det vara en schysst individ som ställer upp för sin ryttare och den ska vilja hoppa, samt skadefri. Får kosta runt 100k, gärna med någon utrustning. Det är även bra om hästen går att rida ut på både själv och med sällskap, samt är trafiksäker. Vi erbjuder mycket tid och ett kärleksfullt hem till hästen med varierad träning.
Tror ni att ni har det som vi söker så hör gärna av er!
För bild och film på min dotter heter hon @sannafornvik på instagram!

First ad
Kontakta annonsör

 Södertälje, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad