(Storhäst) Tävlingskompis sökes

 • Annonsid: 1552412
 • 13 dagar sedan
 • 94 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
123 kr


  Halloj!
  Jag söker en tävlingskompis att komma ut på banorna med. Jag är 15 år, har ridit hela mitt liv och tävlat och tränat på ponny men nu är det dags att gå upp till storhäst. Hästen jag söker ska vara mellan 7-12 år, mellan 162-172 cm och tävlat minst 110 med jämna resultat. Den ska vara snäll i all hantering och vilja hoppa. Hästen får gärna vara pigg och framåt, ha fina gångarter och passa till dressyren också.

  Lite info om mig:
  Jag är som sagt 15 år och har ridit hela mitt liv. Jag går idrotts klass med ridning som idrott på min skola. Har haft en ponny i 2 år och innan det ridit på ridskola hela livet. Jag rider med mjuk följsam hand och sits och är van med olika typer av hästar. Jag har tränat på 90-100 nivå då ponnyn jag hade var begränsad men jag vill nå längre. Jag har en mycket hästvan mamma som hjälper till i vått och torrt och tanken är att hon även ska kunna motions rida någon gång ibland. Vi erbjuder ett kärleksfullt hem med mycket tid där vi rider mycket varierat och ser att hästen kommer ut i skogen väldigt viktigt och hållbart.

  Låter detta intressant så hör gärna av er till mig här på Hästnet eller till min mamma på 0707923381

  First ad
  Kontakta annonsör

   Södertälje, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad