Tävlingskompis sökes

  • Annonsid: 1568673
  • 21 dagar sedan
  • 149 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround, Hoppning, Fälttävlan
  • Mankhöjd:
    158 cm

Nu söker jag en ny häst att tävla och träna med!
Det jag söker är en snäll 6-14 åring från ungefär 158cm och upp som gillar att arbeta och jobba. Spelar ingen roll om det är sto eller valack, men är inte intresserad i en hingst. Hästen måste vara någorlunda utbildad i hoppning med kapacitet. Gärna kunna lite grunder i dressyr också. Hästen får gärna vara åt det piggare hållet men gärna ha tydlig broms. Jag har unghästvana, men kan inte utbilda en häst från grund och botten. Hästen måste gå att köra i släp.
Ska vara snäll att sko, klippa, spola och hantera. Ska helst vara någorlunda cool på nya platser och på tävling.

Jag vill ha en häst som jag kan satsa på inom hoppning och lite terräng också. Vårt stall finns i Hofterup, det är ett mindre stall med 10 boxar med hästar från 5år upp till 26. 10-15 minuter skrittavstånd till hela dagstorp ryttarförening och perfekta ridvägar runtom. Stallet är väldigt luftigt där hästarna kan hälsa över boxväggarna och fönster som går att öppna så dom kan stå och titta ut när det blir varmare ute. Vi har stora gräshagar och försöker alltid hitta en eller flera hagkompisar till varje häst.

Jag är en tjej som fyller 17 år i sommar, går på rid- och djursjukvårdsgymnasiet i Helsingborg. Jag har tidigare haft en äldre foderhäst och en egen häst som var 4 år.

Vår budget ligger på runt 85 000kr men är beredda att gå upp i pris för rätt häst.

Hör gärna av er om ni har en häst som ni tror kan passa! Är öppen för fler förslag.

, Tilda Axelsson

First ad
Kontakta annonsör

 Hofterup, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad