Tillfälle,lämna din häst på utbildning/försäljning/tillridning gratis

 • Annonsid: 1816468
 • 3 månader sedan
 • 278 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag har nu möjlighet att ta emot din häst/D-ponny på utbildning,tillridning, försäljning eller om du bara vill ha någon som håller igång din häst då du inte har tiden själv.
  Detta endast mot att du står för kostnaderna för hästen/ponnyn.(Eller del av kostnader beroende på upplägg)
  Jag erbjuder detta då min ponny för närvarande är under rehab där jag inte vill stressa fram någonting. Behöver nämligen ha en häst på mina lektioner då jag går NIU linjen på Kungsbacka ridgymnasium.
  På skolan har vi tre lektioner i veckan som ingår (går såklart att anpassa nivån efter hästen) En ren dressyr, en med mera fokus på markarbete och en hoppning för Ulrika Bidegård.
  Jag är noga med att jobba hästen allsidigt och varierat för att få en hållbar häst och jag jobbar en del från marken med att stärka hästen där den behöver det mest.
  Jag prioriterar aldrig bort hästarna!

  Om mig:
  Jag heter Elly och är 17 år gammal. Hästar har under hela mitt liv varit nära mig och jag började rida vid 6års ålder ungefär.
  I dagsläget har jag en D-ponny som när vi köpte henne var ganska outbildad och inte riden regelbundet.
  Har haft henne i 2,5år nu och innan skadan så tävlade vi i hoppning samt fälttävlan med bra resultat. Har haft flera ponnysar där jag byggt upp muskler/utbildat vidare dom med fint resultat.

  På min praktik i våras fick jag rida de nya hästarna som ankom till stallet, både importer och svenska (red ca 7 om dagen)
  Fick där en del erfarenhet av att rida olika hästar och red även många utav unghästarna med goda resultat då jag är lugn och trygg i min hantering.

  Referenser och film på min ridning finns att få vid intresse, hoppas vi hörs!
  Elly
  0729757787

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kungsbacka, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad