Tillfälligt byte? Fin Zangersheide unghäst mot mer rutinerad häst

 • Annonsid: 1366355
 • 3 månader sedan
 • 846 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej,
  Jag undrar om det finns någon där ute med intresset av att byta häst ett tag. Kanske du känner att du inte har ambitioner att tävla med gillar att grundrida och stärka häst medan du har en fin häst som skulle må bra av att komma ut lite?

  Jag har en 6 åring Zangersheide valack som är världens snällaste att hålla på med men jag hinner inte riktigt med honom då han inte är på samma nivå som resterande hästar i stallet. Jag bor på egen stor gård med ridhus, hektarsvis med hagmark och fri tillgång på hösilage. Curre har blivit behandlad i ryggen då har, vad vi förstått, gått med detta sedan inriding och behöver nu därför långsamt stärkas upp med tömköring, klättring, grundridning.
  Hästen är mycket välutbildad för sin ålder då jag är extremt noga med grunder så han gör byten och alla skolor. Jag önskar bara att det är någon som har den där extra glöden för att stärka upp honom från grunden då jag inte hinner göra det varje dag på det viset.

  Har du en häst som vill tävla lite större klasser eller komma ut för att vidareutbildas så kanske vi kan göra ett tillfällig byte? Hästen måste minst gå 1,20 för att det skall vara ”lönt”. Gärna mer. Jag har själv ridit 140 och utbildat upp til 145/150 samt MSV dressyr. Goda referenser finner och F-skatt då jag jobbar professionellt med detta.


  OBS! Jag lånar EJ ut till minderårig under 18 samt Inte heller utan att häst kommer hit. Inte intresserad av enbart fodervärd så vänligen respektera!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad