NU VILL JAG HITTA MIN NYA BÄSTA KOMPIS!

  • Annonsid: 1744701
  • en månad sedan
  • 257 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Ras:
    Islandshäst

Hej!
Nu äntligen är det dags att återigen hitta min nya bästa vän. Min tanke är att ta hem min nya stjärna efter sommaren, någon gång i mitten på augusti och framåt,så jag har inte bråttom, vill ta god tid på mig och verkligen hitta rätt häst.
Så vad söker jag?
-4 gångare.
-Valack, men kan oxå tänka mig ett sto, om rätt häst dyker upp.
-6-12 år
-Eksem,fångfri och ingen historik med större skador.
-ej import från island.
-Ska kunna gå i en blandflock och på lösdrift med fri tillgång till grovfoder.
-Trafiksäker,trygg, orädd, ej spänd häst. Framåt men med tydlig broms.
-lugn i all hantering.
-vill gärna att utrustning ingår i köpet eller kan köpas till.
- Pris ca 50.000-75.000

Jag vill att min nya vän ska passa hela familjen. Kanske du har en så kallad mor och dotter häst, eller en verksamhetshäst som behöver sin egen människa? Gångarterna behöver vid nuläget inte vara väl separerade, men vill att hästen ska ha nära till tölt. Inriden och trygg med ryttare på ryggen.
Jag har inga som helst ambitioner att tävla. Min högsta prioritet kommer att vara varierad träning med mycket turer ute i naturen ,daglig skötsel och massa kärlek från alla familjemedlemmar. Min nya vän kommer bli så älskad av alla med massvis med kärlek, omvårdnad, pyssel och daglig motion.

Så vad kan jag erbjuda? Jo ett litet stall med en fin lösdrift med skogshagar och tillgång till box, om det behövs. Fina varierande ridvägar runt knuten och tillgång till ridbana.Sällskap av hästar i en liten blandflock. Stallet ligger med gångavstånd till ett islandshästcenter samt ett stort privatstall med islandshästar, där jag haft mina tidigare hästar.
Jag började rida när jag var ca 7år. Haft två egna islandshästar, tog en paus på 13 år. Men de senaste 4 åren har jag tagit hand om en islandshäst, med fullt ansvar, som om han vore min egen.Så erfarenhet och kunskap finns i att ha egen häst och vad det innebär.
Bor i Uppsala. Men dyker rätt häst upp, kan jag tänka mig att åka en längre bit.
Har du min nya bästa vän, hör av dig!
Mail: tualuvan@hotmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Uppsala, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad