Tjej på ridgymnasium söker bästavän

 • Annonsid: 1469756
 • 2 månader sedan
 • 186 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej,
  Då min dotter Tilda fyller 18 år om en månad tar jag första kontakten och lägger ut här på Hästnet att vi söker efter en kompis till min dotter. Såhär skriver Tilda:

  Hej,
  Jag heter Tilda Franzén och söker efter en Bästavän med fyra hovar. Jag har referenser.
  Jag har tidigare haft en fodervärdsponny men är nu ute efter något mer utvecklande. Jag erbjuder ett hem med massa kärlek och varierande träning.
  Jag går på Ingelstad naturbruksgymnasie inriktning ridsport där jag har tänkt ta med hästen. Jag tränar för tränare några gånger i veckan och har många kunniga runt om kring mig. Hästen går alltid först. Jag erbjuder en varierad träning både från mark och uppsuttet. Jag rider ut mycket både i grupp och ensam.

  Vad jag söker:
  En snäll och framåt individ (sto eller valack) i åldern mellan 6-18 år. Allround. 160-170 cm hög. Södra Sverige. Inga olatheter. Framåt för skänkeln och arbetsvillig som kan arbeta i form.
  Jag är intresserad av foderhäst, samarbete, foder innan köp, hyra häst och att köpa häst om det känns perfekt.

  Jag har referenser från Minna Telde som jag har sommarjobbar hos, stallchef på skolan och ägare till min tidigare fodervärdsponny.

  Jag nås på 0723150209 och pratar gärna mer om detaljer.
  Mvh Tilda Franzén

  First ad
  Kontakta annonsör

    Kronobergs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad