Träning/tävling/försäljning av häst med internationell fokus

  • Annonsid: 1281358
  • en månad sedan
  • 256 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
5 000 kr

Hej är du intresserad av att få hjälp med träning, tävling eller försäljning av din hopphäst? Vi håller till i Södermanland utanför Nyköping och har ett nybyggt stall med 9 boxar på våran gård. Vi har just nu möjlighet att ta emot ett mindre antal hästar för vidareutveckling, träning och tävling från och med den 1 januari 2020. Upplägget är unikt då jag fokuserar på internationella tävlingar från CSI1* till CSI2* och även unghästklasser. Större delen av året tränar och tävlar vi i Sverige (sommar och höst) och under vintern och våren åker vi ner till Holland, Belgien och Spanien med hästarna och tävlar både internationellt och nationellt beroende på hästens behov och utbildning.

Detta upplägg är optimalt för dig som har ambitioner att sälja/utbilda din häst då den internationella arenan öppnar upp för ett större antal köpare och ger din häst bästa möjliga erfarenheter och förutsättningar.

Som ryttare tävlar jag just nu upp till 130 internationellt och har förmånen att ha kunniga människor runt omkring mig och som alla är en viktig del av teamet. Både på hemmaplan i Södermanland, samt i Europa har vi fantastiska rid och träningsmöjligheter där hästens välmående ALLTID ligger i fokus.

Beroende på vad du som ägare vill tar vi fram en plan och ett pris baserat på den.
Grundpriset är 5000 ex moms i månaden och då ingår träning, full service, hösilage och spån.

Känns det här som något för dig och din häst? Tveka inte att höra av dig!

Kontaktuppgifter:
Nathalie Petersson
Nathalie@creativeur.com
+46722337112

First ad
Kontakta annonsör

  Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad