Träning/tävling/försäljning av häst med internationell fokus

 • Annonsid: 1281358
 • 3 månader sedan
 • 500 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
5 000 kr


  Hej är du intresserad av att få hjälp med träning, tävling eller försäljning av din hopphäst? Vi håller till i Södermanland utanför Nyköping och har ett nybyggt stall med 9 boxar på våran gård. Vi har just nu möjlighet att ta emot ett mindre antal hästar för vidareutveckling, träning och tävling från och med den 1 juni 2020. Upplägget är unikt då jag fokuserar på internationella tävlingar från CSI1* till CSI3* och även unghästklasser. Större delen av året tränar och tävlar vi i Sverige och under vintern åker vi ner till Holland, Belgien och Spanien med hästarna och tävlar både internationellt och nationellt beroende på hästens behov och utbildning.

  Detta upplägg är optimalt för dig som har ambitioner att sälja/utbilda din häst då den internationella arenan öppnar upp för ett större antal köpare och ger din häst bästa möjliga erfarenheter och förutsättningar.

  Som ryttare tävlar jag just nu upp till 130 internationellt och har förmånen att ha kunniga människor runt omkring mig och som alla är en viktig del av teamet. Både på hemmaplan i Södermanland, samt i Europa har vi fantastiska rid och träningsmöjligheter där hästens välmående ALLTID ligger i fokus.

  Beroende på vad du som ägare vill tar vi fram en plan och ett pris baserat på den.
  Grundpriset är 5000 ex moms i månaden och då ingår träning, full service, hösilage och spån.

  Känns det här som något för dig och din häst? Tveka inte att höra av dig!

  Kontaktuppgifter:
  Nathalie Petersson
  Nathalie@creativeur.com
  +46703093144

  First ad
  Kontakta annonsör

    Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad