Träningskompis sökes

  • Annonsid: 1299167
  • 15 dagar sedan
  • 819 Visningar
  • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    165 cm
  • Födelseår:
    2000

Hejsan,
Söker nu efter en kompis som jag kan träna med, men också komma ut på lite tävlingar. Dressyr eller hoppning spelar ingen roll, tycker om att variera! Vill helst inte ha en häst som är över 15 år gammal. Hästen behöver inte vara 100% igång , men helst inte 100% grön, då jag inte har dom kunskaperna att kunna rida in en häst från start. Jag som söker heter Mikaela & är 25 år gammal, jag har ridit i 19 år & gått på ridsportgymnasiet strömsholm. Där var jag väldigt engagerad , hjälpte min hopptränare mycket med hennes unghästar, red fram dom, friserade osv.
Jag jobbar idag som ridlärare & har gjort det nu i 3år, har hästvana föräldrar men också en hästvan lillasyster, som kommer hjälpa till med hästen vid behov. Jag har hoppat banor på 130 & tränat LA dressyr.
Jag har mjuka händer , egen balans, stadig sits & tycker variation i ridningen är viktig. Hästens välmående går alltid först!
Det jag erbjuder hästen , är en lugn stallmiljö med stora hagar & lång utevistelse. Hagkompisar finns tillgängliga om man vill och om hästen trivs bäst med en kompis. Alla på gården har kunskaper om hästar, finns hovslagare på gården samt en veterinär på gångavstånd. Finns säkert mer & berätta, så skriv gärna om ni har frågor eller om ni har en häst som ni tror kommer passa mig :)
Är öppen för förslag !
Hästen kommer stå i Stockholm/Haninge.
Bilder & filmer kan skickas vid intessse, referens finnes!
P.s söker i förstahand foderhäst för ev senare köp
Mickis.s@hotmail.com
0707906889
Smsa gärna / mejla först, då jag jobbar i stallet vilket kan göra det svårt för mig att svara i telefon! Ringer självklart upp när jag har tid och möjlighet!
Med vänlig hälsning,
Mikaela

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad