Träning, utbildning, avlastning, rehab, tävling?

 • Annonsid: 1769211
 • 16 dagar sedan
 • 76 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Mitt namn är Tilda och jag driver eget företag där jag i min vardag behandlar hästar och människor/ryttare. Jag är diplomerad hästmassör (2020), certifierad Equiopat samt diplomerad massageterapeut för ryttare, men jag behandlar alla människor, sedan sommaren 2021. Du och dina hästar är värda att må så bra som möjligt för att prestera så bra som möjligt.

  Jag kan erbjuda:
  - Ta emot häst som behöver rehab, igångsättning eller om du endast vill lämna för försäljning eller för tillridning/träning.
  - Djupgående massage, triggerpunktsbehandling, elektroterapi och stretch där mycket fokus ligger på att hitta muskelspänningar och problem som påverkar hästen i ridningen. Massagen är bra för att säkerställa att hästens muskler håller sig mjuka och fräscha, det gör det lättare för dem att hålla sig friska. Detta minskar risken för snedbelastning som kan ge större problem på sikt. 850kr/behandling och häst. Vid flera hästar med samma ägare ges pris enl ök.
  - Humanmassage (hel- /halvkropp, behandling, triggerpunkter, elektroterapi, stretch). Pris enl ök.
  - Har möjlighet att ta emot häst för rehab, utbildning, tillridning, träning och tävling och inför försäljning. Pris enl ök.
  - Jobbat på ridskola och van att hålla ridlektioner. Pris enl. ök.

  Som ryttare är jag mjuk, har god egen balans och lugn. Jag passar med de flesta hästar. Mitt mål är alltid att få hästarna att jobba rätt och vara avspända i såväl kroppen som knoppen för ett mer hållbart arbete. Mitt mål är alltid att få hästarna att jobba rätt och vara avspända i såväl kroppen som knoppen för ett mer hållbart arbete. Jag tränar regelbundet i hoppning och dressyr samt terräng.

  Jag har alltid varit intresserad av att jobba med rehab samt prehab för både häst och människa och är så glad att jag nu har möjlighet att utöva min dröm i mitt jobb.

  Vid frågor eller mer information tveka inte att höra av dig :)
  Jobbar gärna med privatpersoner som företag.

  @dalaequiopaten på instagram, DalaEquiopaten Häst- och Humanvård AB på Facebook.
  Hemsida: https://dalaequiopaten.com/
  boka@dalaequiopaten.se
  Bästa hälsingar, Tilda Bröms

  First ad
  Kontakta annonsör

   Borlänge, Dalarnas län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad