Tränings- och tävlingskompis sökes!

 • Annonsid: 1441083
 • 4 månader sedan
 • 315 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
110 000 kr

 • Inriktning:
  Dressyr
 • Dressyrnivå:
  Lätt B,Lätt C,Medelsvår C,Lätt A,Medelsvår B,Medelsvår A
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  165 cm
 • Födelseår:
  2010

Har du hästen för mig?

Jag är en 27årig jurist, som tidigare haft häst sen barnsben. Köpte dock för stor och för svår storhäst vid övergång från ponny. Det var med andra ord kämpigt och inte så kul, även om jag lärde mig otroligt mycket.

Jag söker en liten, nätt och lätt häst att rida. Den ska ha egen motor och vilja jobba! Mina mål är att tävla upp till och med msvdressyr, därefter får man se vad som sker!

Hästen får gärna vara mellan 3 - 10 år, men kan tänka mig upp till och med 14 år om allt annat klaffar. Utbildning spelar ingen roll, men maxhöjd är 170 cm. Jag ser dock gärna att hästen är allt mellan 145 - 165 cm.

Jag kan erbjuda uppstallning i ett stall med stora boxar och hagar. Daglig utevistelse är självklart, och det sker i hage med andra hästar. Stallet är ett privatstall i nära anslutning till en stor anläggning med två ridhus och två paddocks. I närområdet finns massor av fina skogsvägar och rundor. Jag är intresserad av att träna dressyr och kommer regelbundet träna för tränare. Hästen kommer dock även få gå cavaletti och bomarbete då jag vet att det brukar uppskattas av hästen och uppmuntra en glad och positiv framåtbjudning.

Under sommaren erbjuds sommarbete, för hästar som klarar av det. Betet ligger vid havet, och garanterar minimalt med flugor och kryp, då det oftast blåser. Betet ligger vid en behaglig tallskog och erbjuder perfekt bete i skugga. På gården finns även paddock och ridhus.

Jag söker en tränings- och tävlingskompis, som ska vara snäll att pyssla med.

Bifogad film till annonsen är från en tävling förra våren, då jag fick låna en häst från ridskolan.

Låter det intressant är det bara att höra av dig

First ad
Kontakta annonsör

 Karlskrona, Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad