Travare med ett hjärta för galopp!

 • Annonsid: 1386477
 • 7 dagar sedan
 • 418 Visningar
 • 34 Favoritmarkeringar
25 000 kr

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Varmblod (Travare)
 • Mankhöjd:
  165 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2012
 • Färg:
  Svart
 • Namn:
  Triton "Black Treasure"
 • Ursprungsland:
  Sverige

Är du en seriös häst människa som vill ha en häst du kan lära upp.
Då är Triton perfekt, han har otroligt mycket energi, lättlärd, pigg, glad, sprallig och han har otroligt mycket personlighet.
Han är sällskapssjuk, älskar allt som rör sig, kan vara lite giftig och toppig om han stått för länge men är han igång är han helt okomplicerad.
Har haft denna pojke sen han var 4 år, kom till mig som ett benrangel och en alldeles för stor vänster bak has, men idag är den nästan nere på normal tjocklek. Han fick en spark i hagen hos förra ägaren av en häst. Röntgat och veterinärer har undersökt. Inget fel på benet.
Triton älskar att hoppa, galoppera, godis och bus. Han är lätt att hantera, är lättlastad, kan vara dagar som han totalvägrar att gå in men har alltid fått in honom. Aldrig gett upp.
Har ridit jakten i sthlm under hösten 2019. Han älskade det, vart så taggad och glad.
Triton har fina steg, kan galoppera utan problem även kort galopp. Han har lite problem i höger varv med galoppen men om han får rätt träning klarar han det fort.
Jag säljer min älskade häst för jag ska flytta till England i år och kan tyvärr inte få med mig honom. Sen har jag inte kunskapen att träna triton mer än vad jag gjort. Jag har hästar som hobby och triton förtjänar mer än att få rida runt i skogen och leka. Han är ung och har så mycket att ge. Han kan bli så mycket mer med någon som har mer intresse och kunskap. Han förtjänar det bästa. Det är med stor sorg jag valt att sälja honom, för bådas bästa.
Jag vill att han helst kommer till ett hem där du som är intresserad av att rida mycket och kanske till och med tävlar eller vill börja tävla. Han har så mycket energi och behöver ett hem med mycket aktivitet.
Jag har ridit "skogsmulle", western, hoppning men är självlärd så här lärt honom på mitt sätt. Men som sagt han gör allt man säger åt honom att göra. En häst med ett hjärta av guld.

Säljer med alla han saker, alla sadlar, träns, bett, borstar, täcken osv. Har en lista på allt. Men de kan vi ta om du är intresserad av triton.
Triton har gått på banan några gånger. Så tävlingshuvud kan sitta i men han går att galoppera med på ängar med eller själv.
Triton är barfota just nu då han inte rids så jätte mycket. Han ömmar när han går på grusvägar. Lätt att sko.
Hör gärna av er för mer information.
Jag nås på Mejl eller här på hästnet.
Jolenegriberg@live.se
Triton har pass och vaccineras regelbundet och kollar tänder.

First ad
Kontakta annonsör

 Norrtälje, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad