Hobby, verksamhet eller bästa vän

 • Annonsid: 1931720
 • 21 dagar sedan
 • 1558 Visningar
 • 23 Favoritmarkeringar
68 000 kr

 • Inriktning:
  Working Equitation, Western, Dressyr, Allround, Barockt
 • Ras:
  Lusitano
 • Mankhöjd:
  162 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2009
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Erasmus
 • Ursprungsland:
  Spanien

Cool häst för dig som söker en mor-dotter, verksamhets eller hobbyhäst att trivas tillsammans med! Filmer i sin helhet finns längre ner i annonsen.


Erasmus är en renrasig lusitano med fina gångarter. Han är en lite känslig och pigg kille som är otroligt snäll i all hantering och vid ridning. Han har tre luftiga gångarter med mycket tryck under hovarna. Han har lätt att växla mellan gångarter och är uppmärksam och arbetsvillig. Lyssnar fenomenalt på röstkommando. Han har egen motor men kan bli aningen het och lite stressad om man sätter för mycket tryck innan man först hittat avspänning tillsammans. Behöver en lugn och mjuk ryttare för att trivas som bäst. Hoppar gärna mindre hinder och är helt orädd. Fantastiskt trevlig att tömköra.

Mjuk i stallet och vill gärna bli ompysslad. Rids ut både själv och med sällskap. Kan vara lite ängslig första gången på en ny runda men är lättmanövrerad med mjuk vägledning. Snäll att duscha, sko, lasta och köra. Van vid all typ av trafik, hundar och barn. Går fint i flock och gillar sina kompisar, inte speciellt hög i rang.

Har haft munproblem tidigare så är känslig i munnen troligtvis relaterat till smärtminnen. Tandsanerad under senaste året och kollad senast i februari. Löst det här genom att ofta varva med att rida bettlöst, vilket fungerar utmärkt då han är känslig och uppmärksam för hjälperna. Fungerar med sidepull, hackamore eller varför inte bara grimma? Vill man rida på ring är han öppen för att lära sig - träning påbörjad.

Erasmus passar dig som gillar rutiner i din ridning och i din vardag och som vill ha en bästa vän att ha roligt tillsammans med. Skulle eventuellt kunna passa verksamhet med bra rutiner men är ingen ren nybörjarhäst.

Film:
https://youtu.be/hrPLXPb_aqI?feature=shared

Film utan sadel och träns:
https://youtu.be/6n7OB0Wd9w4?feature=shared

Säljes för kunds räkning. Regelbundet avmaskad, skodd, tandkollad samt genomgången av equiterapeut. Försäkrad i agria trav och galopp

Genom att svara på annonsen godkänner du dessa vilkor:
Att du har ekonomi som matchar priset på hästen samt stallplats redo. Ingen utrustning ingår i köpet. Hästen lånas inte ut på foder. Handpenning betalas för att säkra köp (återbetalas i de fall hästen inte går igenom en eventuell besiktning).

Första kontakt via WhatsApp där du skriver vad du kan erbjuda hästen.
0722272140
emma.s.rasmusson@gmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Enköping, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad