Trevlig Nordsvensk söker medryttare

 • Annonsid: 1465307
 • 2 månader sedan
 • 744 Visningar
 • 21 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi skulle behöva en medryttare på vår Nordsvensk Lotus från augusti och framåt. Han rids idag av en 16 årig tjej men då hon ska gå friidrottsgymnasiet till hösten behöver vi en medryttare som kan hjälpa till ca två gånger per vecka.
  Lotus finns i Skoby innan Alunda nära busshållsplats och med goda kommunikationer med Uppsala.
  Lotus är 11 år. Har varit en travare som sedan blivit ridhäst. Han är 156cm och väldigt snäll. Han är social och älskar att gosa. Han tycker om att ridas i skogen men rids även på bana.
  Lotus är inte så utbildad men Tilde tar ibland lektioner på honom och hon har tävlat i någon Pay and Jump i hoppning med honom. Han är trafiksäker och snäll i all hantering.
  I stallet finns fyra andra hästar och även hästar i grannhusen. Vid stallet finns belyst ridbana och ridhus ca 500m bort. Här finns också bra ridvägar.
  Kan Lotus vara den häst du söker och du vara den medryttare vi söker får du gärna höra av dig till oss och komma och provrida Lotus.
  Du kanske redan har hittat din skogsmulle och då får du gärna svara på detta och meddela det för då lägger vi ut vår annons. Skulle du vara
  Kristina Söderlund 0708-563084

  First ad
  Kontakta annonsör

   Skoby, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad