Trevlig connemara söker vuxen medryttare

 • Annonsid: 1255237
 • 2 månader sedan
 • 451 visningar
 • 6 följare
600 kr
Sammanfattning
 • Ras:
  Connemara
 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd (cm):
  147
 • Födelseår:
  2012
 • Kön:
  Sto

Jag letar på grund av graviditet efter någon som kan hjälpa mig med min häst framöver. Vi står i ett mindre stall i Dalby ca 2 mil från Uppsala centrum. Det tar ca 20-25 min att åka med bil från Uppsala beroende på väglag och det går även bussar som tar ca 30 min (de går dock inte allt för ofta). Körkort och egen bil är därför att föredra. Stallägaren gör allt förutom att vi som står i stallet delar på intag, så som medryttare behöver man i princip bara sköta häst och rida och fylla på mat och vatten till intag.

Honey är en svenskfödd connemara. Hon är 6 år gammal. Inte slutmätt men antagligen på gränsen mellan D-ponny och liten häst. För att ridningen ska fungera optimalt så skulle jag säga att man inte bör vara så mycket längre än 170 cm och med en maxvikt på 70 kg. Jag har haft Honey sedan februari 2018 och innan hon kom till mig har hon bara haft en ägare, också en vuxenryttare som har ridit in och utbildat henne. Honey har gjort väldigt mycket för sin ålder och är både dressyrriden och hoppad och mycket riden i skog och mark. Hon gillar även trickträning och att bli jobbad med från marken och hon är väldigt snabblärd. Hon älskar att hoppa och vi har även testat på terränghoppning. Honey är verkligen en allroundhäst och positiv till det mesta! Hos mig är hon hobbyhäst vilket hon trivs bra med men hon tycker att det är kul att bli utmanad och att åka iväg på olika träningar, löshoppning o.s.v. Jag är inte främmande för att hon ska bli tävlad om det skulle fungera bra. Honey gör aldrig något dumt som att sticka iväg, bocka eller sparka bakut utan är väldigt stabil och cool för sin ålder. Jag letar efter någon som vill rida och träna varierat, Honey behöver fortsätta utvecklas och bygga upp muskler och få lite utmaningar i vardagen. Självklart ska man även ha tid och lust till att mysa med och klia henne mycket vilket hon älskar.

Hör av dig via mail med en presentation av dig själv samt hur mycket tid du har o.s.v. så hör jag av mig om det är aktuellt!

Med vänlig hälsning,
Karin Sundin

First ad
Kontakta annonsör

 Uppsala, Uppsala län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...