Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet

Trevligt fullblodssto

Torup
2 månader
15 000 kr
Detaljer
Annons ID
1911784
Visningar
1881
Favoriter
46
Annonstyp
Till salu
Födelseår
2016
Inriktning
Kön
Sto
Mankhöjd
165 cm
Namn
Say it again
Ras
Fullblod
Ursprung
Tyskland
Beskrivning
Då tiden inte räcker till så måste jag tyvärr sälja Sally. Sally är ett 7 årigt sto på ca 165 cm fullblod som är lite efter i utbildningen, hon är grundriden och påbörjad utbildning i hoppning men orutinerad men tycker det är jättekul. Lätt för hjälperna och känslig, kan bli frustrerad om man ger otydliga signaler både i ridning och hantering. Är även väldigt reaktiv speciellt vid blåst. Hoppat enstakade hinder på 80cm och lös hoppat 120cm. Snäll att rida ut på själv. Är inte van att ridas med andra hästar så något man måste jobba med. Regelbundet kollad av tandläkare, equiterapeut, sadelutprovare och barfotaverkare då hon går oskodd. (Har haft några balltramp samt tappskor men har extremt bra hovkvalité för att vara fullblod så går jättebra oskodd). Är inte igång idag. Har mycket potential att bli en bra ridhäst med rätt ryttare. Har en del skadehistorik med anaplasma, sårskada under knät, lymfangit, har sedan när hon var föl lösa benbitar i kotan samt nedsatt syn på ena ögat då hon sprang in i en gren hos gamla ägaren. Men ingen av skadorna har hon har problem med idag. Har haft problem med lastningen men går bra om man tränar det regelbundet. Behöver ha en lugn ägare att lita på i alla sammanhang och blir då lättlärd när du vinner hennes förtroende. Sally är en enmans häst, ej nybörjarhäst/första häst. Hon har gått i olika flockar med både sto, valacker och ensam men trivs bäst med en kompis. Finns utprovad sadel samt annan utrustning att köpa till. Foder innan köp kan vara aktuellt vid rätt hem! Hemmet är viktigare än priset!
Fler filmer finns på Instagram under namnet ebba.bergstrand eller skicka medelande Hör av er till mig vid ytligare frågor på 0793342053
Ebba B.
Gislaved
3 veckor
Medlem sedan:4 år
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Facebook
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
15 000 kr
Ebba B.
Gislaved
3 veckor
Medlem sedan:4 år
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Facebook
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet