Trevligt varmblodssto

  • Annonsid: 1339426
  • 10 dagar sedan
  • 122 Visningar
  • 1 följare
50 kr

Varmblodssto utlånas. Känns det bra för båda parter kan det bli livstidsfoder, men hon säljs inte.

Utlånas då jag inte riktigt har möjlighet att ha henne kvar och det tar emot att behöva ta bort henne då jag tycker att hon förtjänar att få njuta av livet länge till. Ser helst att hon inte flyttar för långt bort, utan omkringliggande län i första hand.

E. Red Xing
U. Play The Best
UE. Super Tilly
På mödernets sida finns Dirina som är Elitsto.

Född 2010.
Ca 158cm i mankhöjd.
Finns i Österfärnebo, Gävleborgs Län.

Inkörd och är väldigt snäll att köra. Hon är även inriden och är riden i alla gångarter men är inte helt pålitlig att rida, har hon en dålig dag så kan hon tex. få för sig att slå och/eller stegra. Så passar nog bäst till dig som vill ha en kompis att köra, mysa med och ta härliga skogsmullepromenader. Eller som sällskapshäst eller avel.
Är för dagen barfota och enbart sporadiskt körd det senaste halvåret pga tidsbrist, är drygt ett år sen som hon blev riden.
Kräver en hästvan ägare och är inte lämplig som ren nybörjarhäst då hon gärna testar vad hon får och inte får göra när det är folk hon inte känner men är absolut ingen elak häst.
Hon har stått både på box och på lösdrift, funkar bra på båda.

First ad
Kontakta annonsör

 Österfärnebo, Gävleborgs län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad