Trygg "Första häst/ponny" sökes till vuxen ryttare

 • Annonsid: 1446717
 • 4 månader sedan
 • 177 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej

  Jag heter Linn, är 23 år gammal och bor i Dalarna.
  Jag har inte letat aktivt efter häst men nu senaste tiden har jag blivit mer och mer sugen på att skaffa en egen häst så därför skriver jag den här annonsen för att se om rätt häst för mig kanske finns där ute.

  Jag har ridit till och från sen jag var ca 10 år gammal men har aldrig haft en egen häst. För tillfället rider jag lektion en gång i veckan i en vuxengrupp på en ridskola, mestadels dressyr, men är väldigt allround av mig och tycker det mesta är roligt. Har haft en medryttarhäst innan i ca två år vilket jag lärt mig mycket av, men jag känner att jag vill utvecklas och därför går jag nu i tankarna på att skaffa mig en alldeles egen häst.
  Hästen jag söker bör vara en liten storhäst alternativt större D-ponny och i åldersspannet 7-13 år ungefär. Jag själv är inte speciellt lång, runt 160 cm och väger ca 55 kg. Ser hellre att hästen är åt det mindre hållet än det större.
  Det viktigaste för mig är att hästen är supersnäll och lätthanterlig. Jag är noga med hästens personlighet och vill känna mig trygg både i hantering och ridning såklart. Jag har spenderat mycket mer tid på hästryggen än vad jag gjort i själva hästhanteringen, vilket gör att jag lätt kan känna mig osäker om hästen är krånglig, inte vill stå still vid hantering etc. Givetvis vill jag även att hästen ska vara snäll & trygg i ridningen också, men där har jag lättare för att "säga till" en häst som inte lyssnar. Trafiksäkerhet är ett krav dock. Föredrar hästar som är åt det lugnare hållet i ridning, är inte så mycket för heta hästar. Ingen tittig/nervös/osäker häst.
  Hästen ska gå att rida ut på själv. Kräver inte mycket mer än att hästen kan ridas på hobbynivå i dressyr och lättare hoppning, inga höjder.

  Jag har absolut inte brottom med att köpa häst, men är inte heller rädd för att slå till om rätt häst dyker upp. Lovar varierad ridning, mycket uteritter/promenader och massor av mys & pyssel.
  Första kontakt sker via mail/meddelanden
  Med vänlig hälsning Linn

  First ad
  Kontakta annonsör

    Dalarnas län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad