Trygg kör och ridhäst sökes

  • Annonsid: 1456364
  • 14 dagar sedan
  • 520 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
60 000 kr

  • Inriktning:
    Working Equitation, Körning, Trav, Övrigt, Dressyr, Allround
  • Mankhöjd:
    155 cm

Söker nu med ljus och lykta efter min kommande kör och ridhäst. Hästen ska vara trygg och säker i olika typer av miljöer, med framförallt bilar och även med vilt då vi har mycket ren här uppe som ibland ligger mitt på stigarna och då behöver man stanna och vänta på att de flyttar på sig.

Tänkt att eventuellt i framtiden användas till eventjobb och olika typer av körningar, men kommer framförallt att bli en älskad familjehäst som vi satsar på att ha kvar livet ut.

Det gör ingenting om det är en yngre häst, men måste ha stabilt psyke.
Ska som fullvuxen vara viktbärande och kunna ta 80 kg.
Ser gärna att den är okomplicerad att lasta och i övrig hantering, men gör ingenting om det finns problem som ej är rid eller körrelaterade, då jag arbetar med problemlösning för andras räkning så brukar det mesta gå att lösa.

Om hästen kommer från banan ska den ha hyfsat lätt för galopp.
Max 12, ras spelar ingen roll, funkar med tidigare travare av något slag men inte för lättfödd då jag helst har den på fri tillgång då mina andra hästar behöver detta.

Tänkt pris max 60.000 beroende på häst, men kom gärna med förslag.

Jag kan erbjuda hästen ett liv med kompisar, utevistelse på lösdrift med daglig hantering och bästa tänkbara vård och ompyssling.
Har långvarig erfarenhet av hästar och unghästar, utbildat ett flertalet, har hästar på träning och även ridit in mina hästar jag i dagsläget har.
Är utbildad instruktör inom Integrerad ridkonst sedan 2018 men relativt ny på körning så behöver framförallt en trygg häst där eller en häst med bra psyke för körning.

Kan lämna referenser om det önskas.
Bilderna nedan är på mina hästar jag i dagsläget har som är utbildade inom allt från frihetsdressyr/hoppning och klassisk dressyr.

Mail vid första kontakt, tveka inte att höra av dig om du tror att just du sitter på vår nya stjärna. Tack på förhand! Mvh Amanda

First ad
Kontakta annonsör

 Gällivare, Norrbottens län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad