Trygg läromästare med motor sökes!

 • Annonsid: 1566072
 • en månad sedan
 • 81 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag söker en stabil trygg häst för lättare träning och tävling. Hästen ska vara 100 % säker i all hantering och framförallt säker att rida ut på själv.
  Självklart är hästen trafiksäker, lättlastad och skadefri.
  Önskvärt är utbstp minst LA dressyr och hoppning, gärna terrängriden. Hästen får gärna ha egen motor men absolut ej nervös/tittig. Jag ser framför mig en lite maffigare modell, halvblod, irländare, kanske cob, övervuxen ponny etc. Mankhöjden tänker jag mig ligger på max 162 cm. Jag söker absolut ingen tävlingsmaskin utan en bästa vän för många år framöver som i huvudsak ska ridas i skog och mark men även kunna träna/tävla lite lättare klasser. Jag som söker är en mamma som ridit hela livet och som har mycket goda häst och djurkunskaper. Haft egna hästar och eget stall hela livet. Varit ponnymamma med allt vad det innebär och tycker nu att det är min tur att igen få satsa på egen ridning! Mycket gott hem utlovas. Daglig utevistelse och hästkompisar är en självklarhet. Referenser finnes.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad