Trygg liten b-ponny söker medryttare/kusk

 • Annonsid: 1774188
 • 5 dagar sedan
 • 122 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
300 kr


  Vår lilla welsh mountain-valack söker någon som vill pyssla med honom och rida eller köra 1-2 dagar i veckan. Han är 12 år och ca 113 cm, ganska nätt i modellen så passar en mindre ryttare runt 35 kg max. Eller kanske en vuxen som vill köra istället? Världens snällaste i både hantering och ridning/körning. Han är av den lugna, trygga typen mer åt det lata hållet så inget för den som söker en racer-ponny :) Tar väl hand om oerfarna ryttare men vi vill så klart att en hästkunnig vuxen alltid är med.

  Står i lösdrift på egen gård, vi har belyst ridbana och fina skogsvägar. Möjlighet att köra för instruktör finns. Vi söker dig som är ordningsam och ansvarsfull, som tar hand om vår ponny på bästa sätt och som kan hjälpa oss även med vår andra häst när vi reser bort.

  Vi finns i Ödenäs ca 1 mil från Hindås och 2 mil från Alingsås, dåliga bussförbindelser så körkort och bil är ett måste. Vid intresse, skicka gärna ett mail till hannabennegard@gmail.com och berätta lite om dig/er!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ödenäs, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad