Trygg och ridbar foderhäst sökes, gärna western!

 • Annonsid: 1380624
 • 23 dagar sedan
 • 35 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Är på jakt efter en foderhäst då jag innerligt saknar att ha häst efter ett par års uppehåll på grund av barnafödande och studier. Har haft häst hela mitt liv, bortsett från de senaste åren. Westernridning och då med inriktning Reining, är det som ligger mig absolut varmast om hjärtat, men är för tillfället öppen för det mesta då. En trygg och snäll skogsmulle är lika intressant!

  Bor på en liten gård i Hajom, Marks kommun tillsammans med min man och våra två barn och två hundar. Jag är 26 år gammal. Jag för tillfället inget sällskap för att kunna stalla upp i mitt egna stall på gården, utan inackorderar isåfall hos min granne där även ridhus finns. Jag har två små barn, vilket självklart begränsar min tid en del, vilket gör att jag inte kan ha en häst som behöver ridas 7dagar/vecka. Jag värderar egenskaper som trygg och ridbar högt.

  Tveka inte att höra av dig om du har en häst du vill låna ut på foder, det mesta är av intresse! Och om det är något du undrar, så bara fråga!
  Med vänlig hälsning, Caroline

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hajom, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad