Trygg och stabil valack.

  • Annonsid: 1255259
  • 11 dagar sedan
  • 143 visningar
  • 0 följare
0 kr
Sammanfattning
  • Ras:
    Varmblod (Halvblod)
  • Kön:
    Valack

Hästen vi söker ska vara en mor och dotter häst, VALACK, gärna äldre. Trygg och stabil, utan olater i hantering eller ridning. Trygg och lugn vid uteritt, inte tittig. Mellan 165-170. Läromästare. Snäll med andra hästar. Snäll och trygg med mindre rutinerad ryttare.
Jag har eget stall, många års erfarenhet,det är alltid jag som sköter in- och utsläpp så det blir alltid samma rutiner för hästarna, vilket skapar en trygg miljö i stallet. Inget spring i stallet efter intag, utan hästarna får vara i fred och det skapar lugn och ro. Erbjuder ett livslångt hem med mkt utevistelse i stora hagar tillsammans med hästkompisar och fri tillgång till hösilage av god kvalité. Har själv tränat både hoppning och dressyr på MSV nivå, men aldrig tävlat, bara tränat för att utveckla mig själv och dom hästar jag haft. Vi rider på hobbynivå och är inga tränings-/tävlingsmänniskor, utan har hästarna som våra familjemedlemmar, där dom får mkt pyssel och kärlek, samt härliga uteritter varvat med något pass på banan.
Vill ha möjlighet till 6 månaders fodervärdsavtal innan köp.

OBS! Bilden är från en av våra härliga uteritter.

First ad
Kontakta annonsör

 Sala, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...