TRYGG VALACK SÖKES

  • Annonsid: 1348895
  • 4 månader sedan
  • 131 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack
  • Mankhöjd:
    cm

Jag söker en väldigt trygg, lugn och TRAFIKSÄKER häst/ponny, för ”skogsmulle-bruk” som är stadig på foten och lätt att hantera på alla sätt och vis.
Den måste kunna gå ihop med andra och även kunna lämnas ensam i hagen då kompisen motioneras. Vara trygg med att ridas ut själv men även med sällskap förstås.
Maxhöjd pga stall är 160cm men helst ca 145-154. (Jag är ca 165 o väger ca 60 kg). Ålder på hästen spelar ingen större roll men inte för ung då jag inte är så rutinerad, o inte så gammal att jag inte hinner lära känna och njuta av samvaron innan det är dags...
Måste kunna gå på lösdrift med fri tillgång på hö/hösilage och även bete - alltså inga tendenser till fång!
Behöver inte vara väldigt utbildad men framför allt orädd och gå fram överallt utan att bli rädd för allt möjligt eller hoppa till för synliga eller osynliga saker hela tiden. Ska kunna trav & galopp (helst båda) & lite skänklar. Kommer mest rida ut hemma eller på liten ridbana för motionsdressyr - alltså inga som helst tävlingsambitioner.
Hästen jag söker ska verkligen vara tryggheten själv och inte bli rädd om jag råkar bli det. Jag behöver kunna lita på att han tryggt tar mig från A-B i trafik, samhälle & skog. Mycket hellre lite seg än för pigg.
Ett måste är ju att han är lätt att verka och sko.
Priset jag vill ge beror helt och hållet på hästen, ålder etc men det är ändå ett "fritidsnöje" så inga fantasisummor.
Jag måste provrida innan jag bestämmer mig och ev fler än en gång så ju närmare Gagnef/Borlänge och Dalarna ni finns desto bättre är det men åker även längre om jag tror att hästen är rätt för mig :).

Har du min drömprins så hör av dig med ett meddelande här och berätta allt om honom (gärna länk om du har annons) så får du veta mer om mig och hur han skulle få det hos mig :)

First ad
Kontakta annonsör

  Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad