Tuff medryttare sökes

 • Annonsid: 1471424
 • 3 månader sedan
 • 895 Visningar
 • 9 Favoritmarkeringar
12 345 kr


  Hej!
  Vi söker nu medryttare till våran halvblodsvalack. Corre som han kallas är 6 år och är en stor kille på 184 cm. Han har en jättehärlig och väldigt stor personlighet och är verkligen rolig att jobba med varje dag. Han är dock efter i både ridning och från marken . Han är väldigt valpig och testar gärna vart gränserna går när man hanterar honom, men han är aldrig dum. Han missar ibland att han är så stor som han är och skulle gärna krypa upp i knäet om han fick, så det gäller att man sätter tydliga gränser.

  Han är väldigt ambitiös i ridningen och försöker alltid sitt bästa. Han har tre mycket bra gångarter och är väldigt ridbar. Han har lätt för att lära sig och trots sin storlek är han inte alls tungriden utan alert, smidig och känslig. Han är trafiksäker och inte alls tittig eller nervig, väldigt cool kille. Men även här kan han testa nya ryttare lite genom att stanna när man ställer lite krav.

  Du som ryttare behöver vara bestämd och en tydlig ledare annars är det väldigt lätt att han tar över. Du måste vara konsekvent, orädd och tuff. Och även ha ett ordentligt tålamod. Unghästvana är ett måste och 16+.

  Stallet ligger på Lisö. Det går att åka kommunalt men bussarna går sällan så bil är absolut att föredra. Vi söker någon som vill komma ut ca 2 dagar/vecka. I början är det främst uteritter och arbete från marken som är aktuellt tills ni lärt känna varandra.

  800 kr/månad för 2 dagar i veckan

  Vi är väldigt noga med att hitta rätt person till honom.

  Skicka gärna iväg ett PM vid frågor eller intresse! Om det är så att någon har hört av sig innan hör gärna av er igen!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sorunda, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad