Två boxplatser uthyres i Långserud (Säffle)

 • Annonsid: 1543096
 • en månad sedan
 • 112 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 900 kr


  Välkommen till ett välplanerat och trevligt privatstall i Långserud, 30 minuters bilfärd från Säffle centrum och 35 minuter från Årjäng. Vi har två boxplatser lediga från 1 februari. Boxarna är rymliga och har vattenkopp. Vi strävar efter lång utevistelse (minst 12 timmar) och ett trivsamt stall!

  Vi som står i stallet är två tjejer med mycket humor, vi älskar att ta uteritter tillsammans och dricka kaffe ihop. Vi hoppas verkligen att du som hyresgäst vill hänga på! Ridvägar med olika typer av underlag finns i mängder, och med fina klättringsmöjligheter. 1 km grusbana i anslutning till stallet, även rakbana lämpad för galoppintervaller. Belyst rundcorall bakom stallet.

  I stallet finns toalett (med dusch, tvättmaskin och torkskåp), låst sadelkammare och stor loge att hänga blöta täcken i.

  Fullservice ingår i hyran vilket inkluderar in- och utsläpp, fri tillgång på egenproducerat hö i småbal, strö och mockning. Vi brukar hjälpas åt mycket i stallet så vi slipper åka ut varje dag.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Säffle, Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad