Två häst sugna tjejer söker foderhäst!

  • Annonsid: 1346877
  • 3 månader sedan
  • 204 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
123 kr

Vi är två tjejer på 13år som vill ta steget att skaffa foderhäst! Vi söker en allround häst dom älskar att hoppa och att tävla, vi ser helst att det är en d-ponny men funkar även med en större c-ponny eller en liten storhäst.

Lite info om oss:
Fanny: Jag är 170cm lång och jag väger runt 50kg. Jag har ridit i ung 10 år men har haft en paus på ca ett halv år pga en allvarlig skada inom ridningen! Just nu rider jag 3-4 gånger i veckan, vardera 1-2 gånger på ridskola och 2 gånger hos min medryttarhäst som är väldigt tittig av sig och blir väldigt lätt upp stressad av små saker. Har även haft en tidigare medryttarhäst som var mer busig och var väldigt speciell men jag satt kvar o smacka på han. Jag rider på nivå LD/LC med min medryttarhäst som är en d-ponny! (Bild 1 och video 1, 2 är det Fanny på videorna)

Hanna: Jag är ung 160cm och väger runt 45kg. Och jag har ridit i 5 år men har lärt mig väldigt mycket under dessa få år! Jag rider 2 gånger i vecka då jag ej har funnit någon medryttarhäst än men har haft två medryttarhästar, först hade jag en b-ponny som var ganska välutbildad med inrikting hoppning, red även han fyra gånger i veckan i ett halvår. Och min andra var en c-ponny som jag hoppade upp till 80cm på. Har även hyrt häst i en månad i sommras och då var det en väldigt busig ponny som kunde få lite ryck och bara slänga av en ibland. Jag är på nivå LD i c-ponny! (Bild 2 och video 3, 4 är på Hanna)

Så det var lite kort fakta om oss!

Om ni har någon häst som ni tror passar oss så hör av er på sms till nummret 0703759025, eller maila till fannysvensson06@gmail.com!

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad