Två hästar söker varsin medryttare utanför Uppsala

 • Annonsid: 1380373
 • en månad sedan
 • 187 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Nu söker vi två medryttare till våra trevliga hästar, vi finns på en liten gård utanför Örsundsbro med fyra km till bussen som går varje halvtimme, men bil och körkort är nog att föredra. Som medryttare hos oss betalar du ingenting men förväntas hjälpa till med stallsysslor som att mocka och ordna mat och vatten till hästarna. Vi ser gärna att ni vill rida 2-3 gånger per vecka. Många skogsvägar och (delvis) upplyst ridbana finns på gården.

  De två hästar som behöver skötare/medryttare är:
  - Sunna, en islandshäst som är supersnäll och som tidigare gått som turridningshäst. Kan ha en räv bakom örat och om du inte är bestämd så bestämmer hon åt er var ni ska gå någonstans. Du får gärna vara intresserad av islandshästar och träna tölt med henne.

  - Loui, en andalusier från Spanien som både hoppar och tränas dressyr med. Han älskar också härliga pass i skogen. Snäll och vänlig men kan ”vara lite på tå” om det prasslar till lite oväntat bakom ett träd. Loui behöver en trygg och lugn ryttare som kan visa att det inte finns något farligt att vara rädd för.

  Nu söker vi som sagt varsin medryttare till dessa två härliga hästar, gärna kompisar som kommer hit tillsammans. Hör av er om ni tror att vi kan passa ihop. På gården finns även ett gäng mindre ponnys.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Örsundsbro, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad