Två stallplatser i stall med ridhus från 1/6Gold

 • Annonsid: 1571799
 • 14 dagar sedan
 • 326 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 600 kr


  Vi får två lediga boxar i början av juni och söker nu ett par härliga nya inackorderingar till vårt mysiga stall. Gården ligger ca 10 min från Sandared centrum. Det krävs bil för att komma hit.Vi har bott här i 6 år och njuter av livet här. Vi bor på gården och arbetar hemifrån så vi har god uppsikt över hästarna. Fyra fodringar, samt mycket utevistelse. Vi har paddock ca 70*30 samt ridhus 40*20. Ridhuset är i direkt anknytning till stallet vilket är skönt på stormiga vinterkvällar.😉 Uppvärmt fikarum, spolspilta toalett etc. Vinter hagar samt sommarhagar. Hö kommer i balar levererat ca 1 gång i månaden.
  Här är lugnt och skönt och vi är ett gäng som trivs tillsammans. VI tränar dressyr och hoppning. Vi söker dig som också tycker om att träna och ha roligt medan vi utvecklas. Vi stöttar och uppmuntrar varandra vilket ger glädje i ridningen. Vi har flera tränare som kommer till oss och håller träningar. Har du egen tränare så är hen välkommen med.
  För mer information ring mig, Therese Murphy 0704-917956

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sandared, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad