Två stallplatser lediga i Derome

  • Annonsid: 1356525
  • en månad sedan
  • 82 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
1 800 kr

Vi har två lediga stallplatser hos oss på stall Bossgård i Derome.
I vårt nyrenoverade stall finns fyra stora luftiga boxar med fönster och vattenkopp, spolspilta med kall-och varmvatten, rymliga uppställningsplatser, uppvärmd sadelkammare med vatten och förvaring samt foderkammare.

I stallhyran ingår:
In- och utsläpp mån-fre
Fodring mån-sön
Hösilage från våra marker
Mineraler
Fodersalt
Spån

In och utsläpp helger sker på rullande schema.

Hyran ligger på 1800kr september-maj och 1100kr juni-augusti.

Hos oss går hästarna ut i blandad flock i stora hagar, bete på sommaren dygnet runt och ute minst 12h vintertid i stor hage med ordentligt dränerad stor grusad yta, rejäl foderhäck och värmebalja. Hästarna går på fri tillgång på hösilage på vintern. Går att få egen hage om så önskas.
Vi har helt fantastiska ridvägar i skog och mark runt hörnet och gräspaddock. Ca 10 minuters bilväg till närmsta ridhus.

På gården finns nu mina två d-ponnys, en artonårig valack och ett femårigt sto, båda är väldigt snälla både i hage och hantering och vi önskar att kommande hyresgäster också är det. Alla storlekar och åldrar är välkomna men vi har tyvärr ej möjlighet att ta emot hingst.

Hör av dig så berättar jag mer
Mvh Linn 0766369200

First ad
Kontakta annonsör

 Varberg, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad