Två stallplatser utanför Hässleholm!

  • Annonsid: 1365398
  • en månad sedan
  • 36 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
1 650 kr

Vi har två stallplatser lediga i lugnt och fint stall med totalt 8 boxar. Gården ligger i Öraholma ca 1 mil nordväst om Hässleholm. Perfekt läge om man gillar vacker omgivning och att rida ut då det finns massor att välja mellan utan att behöva korsa stora vägar.
På gården finns stor belyst ridbana med hindermaterial och bra underlag som går att rida i året runt. Stallet har stora ljusa boxar med vattenkopp och värmeledning i vattenrören. Spolspilta med varm- och kallvatten. Torkrum för täcken mm. samt foder- och sadelkammare.

I vårt stall värnar vi om att hästarna ska ha ett så naturligt liv som möjligt och vi ska ha en bra och trevlig stämning i stallet. Hästarna går ute hela dagarna i mindre grupper om 2-3 hästar per hage. Dem har fri eller begränsad tillgång till hö från foderhäck. Under sommarhalvåret går dem ute dygnet runt i stora sommarhagar. I hyran ingår fri tillgång till halm, utsläpp mån-fred (kvällar och helger enligt schema). Byte av täcke morgon och kväll om så önskas. Eget producerat hösilage av mkt bra kvalitet finns att köpa på gården. Vi är ett glatt och trevligt gäng i olika åldrar som hjälper varandra vid behov.

Stallet är besiktigat och godkänt av Länsstyrelsen.

Vänligen kontakta mig för mer information och visning.

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad