Underbar äldre varmblods sto söker en ny medryttare

 • Annonsid: 1393866
 • 2 månader sedan
 • 237 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
650 kr


  Vår underbara Makilla söker nu en ny medryttare. Varmblod sto på 27 år fullt frisk super pigg och glad och rids i skog och paddock fortfarande samt lättare hoppning. Pigg och alert tjej som kräver att du som ryttare är lugn och tydlig.Kan stå lös i stallgången och helt okomplicerad. Skulle aldrig blinka för något går fram överallt. Men blir lätt väldigt pigg vid ridning. I stallet står en äldre dam till och vi söker främst dig som vill hjälpa oss ca 2 ggr / v. Bil är en fördel men går bussar men en liten bit att gå från hållplatsen. När du är här på dina dagar ingår mocka och lägga upp foder fylla vatten åt båda hästarna om du inte är här som andra hästens ägare då hjälps ni åt. Är de dig vi söker tveka inte att kontakta oss för provridning och ett första möte.

  Vi vill ha en summa för detta på 650 kr / månad och då får du rida minst 2 ggr /v ibland mer om vi behöver din hjälp och du kan och låna den utrustning som finns till hästen under förutsättning att de sköts och bevaras i skick. Vill du träna för någon av oss finns också denna möjlighet men mot betalning. Paddock finns hos grannstallet och månadskort på paddocken finns för den andra hästen som går att använda när den inte rids annars krävs eget kort/ betalning per gång. OBSERVERA att ev extra avgift för paddock kan tillkomma om man rider samtidigt som den andra hästen.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Älvängen, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad