Underbar gård i Södertälje kommun 40623 kvm se länk i beskrivningen

 • Annonsid: 1763223
 • en månad sedan
 • 1295 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
6 995 000 kr

 • Boyta (m2):
  178
 • Antal Hektar (ha):
  4
 • Antal Rum:
  6

Mysig lantlig gård belägen ca 40 minuter från Stockholm City mellan Nykvarn och Järna i Södertälje kommun. Intresse anmälan via länk nedan bokas in via mäklaren.

Fastigheten passar er som är ute efter en lantlig familjevilla med mycket mark 40623 kvm ca 4,1 hektar för exempelvis hästhållning eller för dig som har en verksamhet som kräver större ytor eller för den odlingsintresserade är möjligheterna oändliga, här är det endast din fantasi som sätter gränser!

Stor loge/lada högt i tak ca 5-6 meter för djurhållning eller om man kanske vill bygga om till en festlig festvåning så finns den potentialen med.

Stort fint dubbelgarage med uthyrnings potensial för uthyrning av exempelvis extra bostad. Stor parkering kan även fungera för åkerier bilverkstad mm.

Vidare finner ni även jordkällare, rökeri för jägare, nybyggd hönsgård, förråd samt en rymlig hundgård med både ute och inomhusdel.

Gården Sandsborg erbjuder ett rymligt boningshus om ca 143+30 kvm med hela 6 rum och kök.

Fastigheten har bergvärme samt internetfiber och har de senaste åren genom genomgått en totalrenovering med bland annat nytt kök, två helkaklade badrum varav det ena med bastu och relax, samt löpande ytskiktsrenovering av de övriga utrymmena!

Fastigheten ligger med ett lugnt och fridfullt läge med underbar utsikt över dem egna ägorna!
Området ligger lantligt beläget med fantastisk skog och natur direkt in på knuten. Flertalet fina badsjöar i närheten. Här bor ni er egna oas, mitt i naturen. Skol taxi finns tur och retur om man har barn.
För er som har ett jaktintresse så medföljer jakträtt på den egna fastigheten.
Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse se länk.
https://www.svenskfast.se/gard/stockholm/sodertalje/jarna/ensta-6--sandsborg-/335732

First ad
Kontakta annonsör

 Södertälje, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad